ОУ "ЕПИСКОП СОФРОНИЙ ВРАЧАНСКИ" - град Видин

ОУ "ЕПИСКОП СОФРОНИЙ ВРАЧАНСКИ" - град Видин

Адрес: град Видин, кв. Нов път, ул. „Бачо Киро“ №10

Тел.: 094/600 282;

E-mail: ouepsofvr@abv.bg

Web site: www.ouesv-vidin.org

ЗА НАС

ОУ "Епископ Софроний Врачански" е основно училище, което се намира в град Видин. В него се обучават ученици от 1-ви до 8-ми клас, в две учебни смени. Училището е основано през 1941 година, а към момента в него се обучават над 500 ученика, в 24 паралелки, прогимназиален и начален етап на образование. Учебното заведение е с богата история и разполага с екип от висококвалифицирани преподаватели, които са много всеотдайни в своята работа.
В стремежа си да се изгради, нов и модерен облик на училището, ръководството и учениците, редовно работят по интересни проекти. Целта на участието е да превърнат учебното заведение в съвременно и желано място за учениците.
В ОУ "Епископ Софроний Врачански" се провеждат, много извънкласни форми на обучение, които са с цел развиване на заложени дарби и добър старт след завършването на основното образование. Една от задачите на нашият екип е да развием заложбите на всеки ученик, с цел подготовка на здрави физически граждани, възпитани и с развити творчески качества и интелект.
ОУ "Епископ Софроний Врачански" е един светъл пример за уважение и толерантност към хората, любов към децата и преданост към учителското дело. Мисията на ръководството на ОУ "Епископ Софроний Врачански" е насочена към създаването на личности с професионални умения, с национално достойнство и с европейско самочувствие.
В ОУ "Епископ Софроний Врачански" Ви очаква!

КОНТАКТИ

За да се свържете с нас:
ОУ "Епископ Софроний Врачански"
град Видин, кв. Нов път,
ул. „Бачо Киро“№10
телефон за връзка:
094/600 282;
094/600 344;
e-mail: ouepsofvr@abv.bg

ДИРЕКТОР

Директор на училището е госпожа Нина Иванова Нинова.