notice
 • Simple Image Gallery PRO Notice: Joomla!'s /cache folder is not writable. Please correct this folder's permissions, clear your site's cache and retry.

ДИМЕКО МЖ ООД

Адрес: град София, ул. Банско шосе 35                              

Тел.: 089 444 777 0;089 444 777 1

 E-mail: inkovska@dimeko.com

           georgieva@dimeko.com

Web site: dimeko.com


ЗА НАС

 

Димеко МЖ ООД е дружество с ограничена отговорност с адрес за кореспонденция в град София на ул. Земеделска №45.   

Основната дейност на дружеството е производство на продукти от картон и велпапе. Разполага с обновен машинен парк, което позволява производството на нестандартни по форма и размери картонени и метални стелажи, които се изработват по строго индивидуални проекти за всеки клиент, превръщайки се в основен рекламен продукт в търговската мрежа.

Фирмата притежава затворен цикъл на производство - търговски отдел, дизайн, предпечат, печатна база, книговезки цех и отдел връзка с клиенти осигурява на нашите клиенти бързина, качество и ефективност.
ДИМЕко МЖ“ ООД инвестира в разширяването и модернизирането на своя машинен парк тази година.Фирмата вече разполага с най-модерния дигитален център в България. Екипът от професионалисти на фирмата може да предложи уникален персонализиран проект спрямо кампанията, която предстои да бъде реализирана в търговската мрежа. Той дори може да съдейства с изработката на цялостна рекламна кампания с всички необходими материали за нея. Възможността за печат върху всички видове медии помага за представянето на конкретния продукт на клиента по различен и иновативен начин.

ДИМЕко МЖ ООД предлага :

 • идейна разработка на Вашата опаковка, стелаж или рекламен материал
 • дизайн и предпечат
 • производство на Вашия продукт - печат, ламиниране, каширане, щанцоване и довършителни стандартни и нестандартни книговезки операции
 • транспорт в страната и чужбина

ИНОВАЦИЯ В ПРОИЗВОДСТВОТО

 ДИМЕКо МЖ“ ООД произведе охлаждащ картонен стелаж за първи път в България.Стелажът се състои от хладилен агрегат и картонен брандинг.    

Той може да има индивидуален дизайн и конструкция спрямо различните продукти на всеки клиент и тяхната товароносимост, както и голяма рекламна площ за текущата кампания на клиента.
Сред предимствата на стелажа са и удобното пренасяне във всеки един автомобил, както и бързото сглобяване в търговските обекти. Като допълнителна опция, която да допълва визията на стелажа може да се вградят осветление и звукови ефекти.
Всеки един стелаж е индивидуално пакетиран в кашон с инструкция за сглобяване.
Хладилният агрегат, който се поставя в картонения стелаж ще бъде отдаван под наем от „ДИМЕКо МЖ“ ООД, а основната инвестиция за клиента ще бъде в производството на картонения стелаж. „ДИМЕко МЖ“ ООД има отговорност и към поддържането и обслужването на хладилния агрегат.
Той може да бъде използван многократно за различни кампании като се сменя само стелажът и това прави промоцията на клиента различна и нова всеки път. Именно това е и основната разлика, която новият проект на „ДИМЕко МЖ“ ООД налага – без затваряне на средства за закупуване на стaндартни хладилни витрини, които струват многократно повече и не позволяват иновативна и различна конструкция и визия спрямо

ПРОДУКТИ

 

Рекламни стелажи от картон и велпапе, изработени по индивидуални проекти за всеки клиент. Уникални играчки от велпапе, развиващи въображението на всяко дете.       

 • стелажи за касова зона
 • кошове
 • подови стелажи
 • палетни зони
 • стойки
 • кутии и опаковки
 • уоблери
 • пирамиди

АВТОМОБИЛ В РЕАЛЕН РАЗМЕР САМО ОТ ВЕЛПАПЕ

 

„ДИМЕко МЖ“ ООД участва в Category Retail Forum, където представи своята компания с нестандартен и креативен проект – автомобил в реален размер само от велпапе. Моделът, на който „ДИМЕко МЖ“ ООД се спря е Porsche 911 Targa. Автомобилът е произведен изцяло от велпапе, като е спазен всеки детайл както по външния изглед на купето, така и в салона вътре.Такава мащабна идея не е реализирана до момента в България.