notice
 • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery PRO plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/6659

ДИМЕКО МЖ ООД

Адрес: град София, ул. Банско шосе 35                              

Тел.: 089 444 777 0;089 444 777 1

 E-mail: inkovska@dimeko.com

           georgieva@dimeko.com

Web site: dimeko.com


ЗА НАС

 

Димеко МЖ ООД е дружество с ограничена отговорност с адрес за кореспонденция в град София на ул. Земеделска №45.   

Основната дейност на дружеството е производство на продукти от картон и велпапе. Разполага с обновен машинен парк, което позволява производството на нестандартни по форма и размери картонени и метални стелажи, които се изработват по строго индивидуални проекти за всеки клиент, превръщайки се в основен рекламен продукт в търговската мрежа.

Фирмата притежава затворен цикъл на производство - търговски отдел, дизайн, предпечат, печатна база, книговезки цех и отдел връзка с клиенти осигурява на нашите клиенти бързина, качество и ефективност.
ДИМЕко МЖ“ ООД инвестира в разширяването и модернизирането на своя машинен парк тази година.Фирмата вече разполага с най-модерния дигитален център в България. Екипът от професионалисти на фирмата може да предложи уникален персонализиран проект спрямо кампанията, която предстои да бъде реализирана в търговската мрежа. Той дори може да съдейства с изработката на цялостна рекламна кампания с всички необходими материали за нея. Възможността за печат върху всички видове медии помага за представянето на конкретния продукт на клиента по различен и иновативен начин.

ДИМЕко МЖ ООД предлага :

 • идейна разработка на Вашата опаковка, стелаж или рекламен материал
 • дизайн и предпечат
 • производство на Вашия продукт - печат, ламиниране, каширане, щанцоване и довършителни стандартни и нестандартни книговезки операции
 • транспорт в страната и чужбина

ИНОВАЦИЯ В ПРОИЗВОДСТВОТО

 ДИМЕКо МЖ“ ООД произведе охлаждащ картонен стелаж за първи път в България.Стелажът се състои от хладилен агрегат и картонен брандинг.    

Той може да има индивидуален дизайн и конструкция спрямо различните продукти на всеки клиент и тяхната товароносимост, както и голяма рекламна площ за текущата кампания на клиента.
Сред предимствата на стелажа са и удобното пренасяне във всеки един автомобил, както и бързото сглобяване в търговските обекти. Като допълнителна опция, която да допълва визията на стелажа може да се вградят осветление и звукови ефекти.
Всеки един стелаж е индивидуално пакетиран в кашон с инструкция за сглобяване.
Хладилният агрегат, който се поставя в картонения стелаж ще бъде отдаван под наем от „ДИМЕКо МЖ“ ООД, а основната инвестиция за клиента ще бъде в производството на картонения стелаж. „ДИМЕко МЖ“ ООД има отговорност и към поддържането и обслужването на хладилния агрегат.
Той може да бъде използван многократно за различни кампании като се сменя само стелажът и това прави промоцията на клиента различна и нова всеки път. Именно това е и основната разлика, която новият проект на „ДИМЕко МЖ“ ООД налага – без затваряне на средства за закупуване на стaндартни хладилни витрини, които струват многократно повече и не позволяват иновативна и различна конструкция и визия спрямо

ПРОДУКТИ

 

Рекламни стелажи от картон и велпапе, изработени по индивидуални проекти за всеки клиент. Уникални играчки от велпапе, развиващи въображението на всяко дете.       

 • стелажи за касова зона
 • кошове
 • подови стелажи
 • палетни зони
 • стойки
 • кутии и опаковки
 • уоблери
 • пирамиди

АВТОМОБИЛ В РЕАЛЕН РАЗМЕР САМО ОТ ВЕЛПАПЕ

 

„ДИМЕко МЖ“ ООД участва в Category Retail Forum, където представи своята компания с нестандартен и креативен проект – автомобил в реален размер само от велпапе. Моделът, на който „ДИМЕко МЖ“ ООД се спря е Porsche 911 Targa. Автомобилът е произведен изцяло от велпапе, като е спазен всеки детайл както по външния изглед на купето, така и в салона вътре.Такава мащабна идея не е реализирана до момента в България.