Хъс ООД

 

Хъс ООД

Адрес: град Пловдив, ул. Пловдив-Север 64А

Телефон:032 233 000

E-mail: office@husltd.com

Web site: www.husltd.com

ЗА НАС

През 1990 година в град Пловдив е основана фирма Хъс ООД. Основна дейност на дружеството е търговия с метали и производство на метални изделия. Компанията е семеен бизнес, постоянно се разраства, а след 1998 година, достига и по-специално развитие. В годините си на работа и трупане на опит Хъс ООД инвестира непрестанно в производствени бази и съвременно техническо оборудване. Фирмата извършва производство на богат арсенал от стоманени продукти, които да задоволят нуждите на всеки клиент в различни направления на индустрията като машиностроене, строителство, индустриална техника и последваща преработка. Разполага с големи търговски, складови и производствени бази с голям капацитет. Поддържа в наличност над 120 000 тона на склад. Работи с добре квалифициран, много мотивиран и енергичен екип, готов да консултира и задоволи потребностите на всеки клиент. Освен добър екип и огромно складови помещения, Хъс ООД разполага и с модерно техническо оборудване с висок капацитет на работа, което да осигури висока производителност, бързи доставки до клиентите и голямо разнообразие от метални изделия и заготовки

Хъс ООД разполага с широка гама от продукти, произвежда студеноформувани стоманени профили, студенообработени заварени кухи конструкционни профили със или без хидротест, разкроени листове и ленти, метални профили за конструкции за системи от гипсови плоскости, заварени мрежи за армиране на стоманобетонни констукции, покривна ламарина, арматурни заготовки и оградна мрежа от верижно свързан стоманен тел. Извършва доставки и търговия с ламарина горещовалцувана, студеновалцувана, на листове и рулони, със или без покритие, тръби заварени и безшевни, със или без покритие, конструкционни и хидроизпитани, горещовалцувани профили от конструкционна стомана ъглови, плоски, квадратни и кръгли, с общо предназначение, профили от конструкционна стомана, метизни изделия, термоизолационни панели, стомана за армиране на стоманобетонни конструкции и други метални продукти с общо предназначение.
Стремейки се да изкачва постоянно пазарната стълбица Хъс ООД залага в своята политика и на социална отговорност , защита на околната среда и уважение на основните права и бизнес етика. Прилага безопасни условия на труд и здравословна работна среда. Спазва всички национални и международни спецификации на в сферата на безопасни условия на труд. Спазва стриктно всичко норми и директиви за опазване на околната среда, прилага ясно изградени стратегии за контрол над енергийната ефективност и с цел намаляване замърсяванията в околната среда. Участва в благотворителни каузи и социални инициативи.

 

ПРОДУКТИ

 

СТУДЕНОВАЛЦУВАНИ ПЛОСКИ ПРОДУКТИ - от нисковъглеродна стомана, без покритие, предназначени за студенопластична деформация и последваща преработка в продукти, съгласно характеристиките на студеновалцувания материал.Предлагат се на листове/пачки, рулони и разкроени продукти от рулони - надлъжно разрязани ленти и листове с размери, съгласно заявка на клиент.Намират приложение в строителство, машиностроене, промишленост. Пригодност за нанасяне на метални покрития чрез горещ или електролитен метод и/или за нанасяне на органични и други покрития. Продуктите са подходящи за нормални методи на заваряване.

 • Руло
 • Лист

ГОРЕЩОВАЛЦУВАНИ ПЛОСКИ ПРОДУКТИ - от конструкционни стомана, без покритие, с технологични свойства - студенопластична деформация; заваряемост; пригодност за формуване; пригодност за горещопоцинковане; пригодност за обработка с металорежещи машини; съгласно характеристиките на горещовалцувания материал.
Стоманите са подразделени на марки въз основа на минималната определена граница на провлачване при температура на околната среда.
Предлагат се на листове/пачки, рулони и разкроени продукти от рулони - надлъжно разрязани ленти и листове с размери, съгласно заявка на клиент.Намира приложение в строителство, машиностроене, промишленост.

 • Руло
 • Лист

ГОРЕЩОВАЛЦУВАНА ЛАМАРИНА С ДЕБЕЛИНА ПО-ГОЛЯМА ОТ 8 ММ. - от конструкционни стомана, без покритие, с технологични свойства - студенопластична деформация; заваряемост; пригодност за формуване; пригодност за горещопоцинковане; пригодност за обработка с металорежещи машини; съгласно характеристиките на горещовалцувания материал.
Стоманите са подразделени на марки въз основа на минималната определена граница на провлачване при температура на околната среда.
Предлагат се на листове, рулони и разкроени продукти от рулони. Има приложение в строителство, машиностроене, промишленост.
ГОРЕЩОВАЛЦУВАНА ЛАМАРИНА ДЕКАПИРАНА - от нисковъглеродна стомана за студена пластична деформация. Повърхността на стоманата е обработена допълнително и е нанесено защитно омазняващо покритие. Предлагат се на рулони и листове/пачки.Има приложение в строителство, машиностроене, промишленост.Предназначен за приложения, които изискват по- чиста, еднородна повърхност и добра гладкост. Пригоден за лазерна обработка.
ГОРЕЩОВАЛЦУВАНА ЛАМАРИНА РИФЕЛОВАНА - от конструкционни стомана с рифелована повърхност, без покритие, с технологични свойства - студенопластична деформация; заваряемост; пригодност за обработка с металорежещи машини. Предлагат се на листове/пачки, рулони и разкроени продукти от рулони. Вид на рифеловането - Tear drop.
Подходящи в строителството, за външно и вътрешно приложение в сгради, за изработка на профили и елементи за обезопасяване на конструкции. Общото машиностроене и промишлено производство на детайли и изделия.
ГОРЕЩОПОЦИНКОВАНА ЛАМАРИНА - Плоски продукти с дебелина от 0,35 мм до 3.00 мм, направени от стомани за студена пластична деформация с висока условна граница на провлачане и непрекъснато горещо нанесено цинково покритие. Дебелината представлява окончателната дебелина на доставения продукт след полагане на покритието. Предлагат се на листове, рулони и разкроени продукти от рулони - надлъжно разрязани ленти и листове с размери, съгласно заявка на клиент.
Намира приложение в строителство, машиностроене, промишленост. Пригодност за нанасяне на органични и други покрития. Продуктите са подходящи за нормални методи на заваряване.
ЛАМАРИНА С PVC ПОКРИТИЕ - Плоски стоманени продукти с непрекъснато нанесено органично покритие.Основата е студеновалцувана или горещопоцинкована ламарина , покрита едностранно или двустнанно с оцветени с цвят по RAL система покрития и/или органични покрития . Открива приложение в строителството, за външно и вътрешно приложение в сгради, за изработка на профили, панели и елементи за дизайн на конструкции. Също в общото машиностроене и промишлено производство на детайли и изделия.
ТРЪБИ ЗАВАРЕНИ

 • КОНСТРУКЦИОННИ КУХИ ПРОФИЛИ

Кръгли
Квадратни
Правоъгълни

 • ХИДРОИЗПИТАНИ
 • С ГОРЕЩОПОЦИНКОВАНО ПОКРИТИЕ
 • РЪКОХВАТКИ, ПРОЗОРЕЧНИ, ДЕКОРАТИВНИ И СПИРАЛОВИДНИ ПРОФИЛИ
 • ПРЕЦИЗНИ ТРЪБИ

Кръгли
Квадратни
Правоъгълни
ТРЪБИ БЕЗШЕВНИ - горещодеформирани, от въглеродни нисколегирани или легирани стомани, съгласно техническа спецификация API 5L GrB и ГОСТ 8732-78.
Безшевните тръби могат да бъдат с или без антикорозионно покритие. Намират общо приложение в строителство, машиностроене, промишленост – за пренос на флуид, конструкции, машинни възли и инсталации.
ГОРЕЩОВАЛЦУВАНИ ПРОДУКТИ

 • ПРОФИЛИ ОТ КОНСТРУКЦИОННА СТОМАНА, DIN ПРОФИЛИ

HEA
HEB
IPE
IPN
UPE
UPN

 • ШВЕЛЕР
 • ДВОЙНО Т
 • СОРТОВ ПРОКАТ

Равнораменен винкел
Т винкел
Шина
Кръгли пръти
Квадратени пръти
СТУДУНОФОРМУВАНИ U СТОМАНЕНИ ПРОФИЛИ - с U форма формата на напречното сечение , имащи постоянно напречно сечение по цялата дължина.Това са продукти получени от горещо или студеновалцувани плоски продукти (с или без повърхностно покритие) само чрез студено формуване, без съществено повлияване върху дебелината на първоначалния плосък продукт.
Предназначени за изготвяне на елементи, влагани в метални конструкции и за комбинирани стоманени и стоманобетонни конструкции с изисквания за висока степен на безопасност.
Пригодност за горещо поцинковане.
СТОМАНИ ЗА АРМИРАНЕ НА СТОМАНОБЕТОННИ КОНСТРУКЦИИ - Заваряема армировъчна стомана, горещовалцувана, горещовалцувана и термично обработена, с кръгло напречно сечение, с гладка или профилирана повърхност , доставяна на пръти и кангали.Стоманата е предназначена за обикновена / ненапрегната предварително/ армировка на стоманобетонни конструкции.

 • Оребрена армировъчна стомана
 • Гладка армировъчна стомана

ЗАВАРЕНА МРЕЖА ЗА АРМИРАНЕ НА СТОМАНОБЕТОННИ КОНСТРУКЦИИ
АРМАТУРНИ ЗАГОТОВКИ
УСИЛИТЕЛИ ЗА PVC ПРОФИЛИ

 • PROFILINK
 • VIVA PLAST
 • HAMMER
 • BAUFEN
 • KMG
 • ETEM
 • KBE
 • ALUPLAST
 • REHAU
 • SCHUCO
 • TROCAL
 • VEKA
 • WEISS PROFIL
 • THUSSEN
 • KÖMMERLING
 • WINHAUSE
 • Други

ПРОФИЛИ ЗА СУХО СТРОИТЕЛСТВО И АКСЕСОАРИ
ТЕРМОПАНЕЛИ - Покривните и стенни панели се използват за завършване на стоманобетонни и метални конструкции, като складове, индустриални сгради, селскостопански сгради, хипермаркети, търговски центрове и други помещения с постоянно регулирана температура.
Термоизолационните панели са с изолационна сърцевина от полиуретан. За изработката на термо панели се използва предварително боядисана поцинкована ламарина в различни цветове по RAL. Дебелината на поцинкованата ламарина може да бъде различна, в зависимост от нуждите на обекта. Стандартно на склад поддържаме панели с дебелина на външната ламарина 0,5мм и дебелина на вътрешната 0,4мм и цвят по RAL - 9002.
Покривен MASTER PANEL 1000 R4
Покривен MASTER PANEL 915 R3
Стенен MASTER PANEL 1000W
МЕТИЗНИ ИЗДЕЛИЯ

 • Мрежи
 • Гвоздеи
 • Тел

ДРУГИ

 • ЛТ покривна ламарина
 • Било за покрив
 • Улуци

 

КОНТАКТИ

ХЪС ООД Централен офис и едрова база
гр. Пловдив, 4027 ул. Пловдив-Север 64А
Търговска база на дребно
гр. Пловдив, 4016 Околовръстен път
ХЪС ООД - КЛОН ДЕВНЯ
гр. Девня, 9160 Индустриална Зона
ХЪС ООД – КЛОН ВАРНА
гр. Варна, Западна промишлена зона
ХЪС ООД – КЛОН ЛОМ
гр. Лом, 3600 ул. Индустриална №1
ХЪС ООД - КЛОН БУРГАС
гр. Бургас, кв. Сарафово