И Т С ИВОНА ЕООД

 

Адрес: град Стара Загора, ул. Индустриална №1

Телефон: 042 604 739
Мобилен телефон: +359 888261883

E-mail: office@itsivona.com

Web site: www.itsivona.com

ЗА НАС

Фирма ИТС Ивона ЕООД основана в град Стара Загора. Дейността й е насочена към механично обработване на черни метали и производство на елементи и машинни части. Създадена е през 2000 година от Генко Каляшев. Във времето дружеството постоянно обновява и разширява дейността си, наблягайки на подобряване на производствената база и подобряване на технологиите в производството. Извършва технологичен анализ и оценка на желания продукт, определяне на крайни цели за постигане на краен резултат, както и осигуряване на ресурси за за реализацията им, производствена дейност и и проверка на крайния продукт. Извършва лазерно, плазмено и газово рязане, листоогъване и механична обработка с универсални и ЦПУ машини, както и монтаж и заваряване на детайли и конструкции.
В процеса си на развитие компанията е преминала през няколко етапа на развитие. Първоначалната дейност на предприятието е свързана със производството на кофражни форми, елементи и закладни части за напрегателна техника.
2002 година започва партньорски отношения с ICG industrie consulting graber Германия и започва производство на механични конструкции за машини за полагане на кабели, приспособления и елементи към тях и възли за строителна техника. Закупува строителна техника, високооборотна и с голям капацитет на производителност. Притежава универсални и ЦПУ стругове, универсални и ЦПУ фрези, лентоотрезни и тривалоогъващи машини, абканти, машини за лазерно, газово, плазмено и гилотинно рязане, портален и козлови кран, механични ножовки, ексцентър преса, колонни бормашини, кръгъл шлайф и пълния набор от ръчни и електрически инструменти.
Между 2005 и 2006 година фирмата насочва изцяло производството си към износ за Германия. Закупува собствена производствена база и прехвърля цялото производство в нея, като в годините продължава своето технологично оборудване с все по-модерни машини за нуждите на производствената си дейност.
Фирмата предлага на своите клиенти индивидуален подход и решения в технологичните отношение. Оперира много успешно на външния и български пазар. Придобила е дългогодишен опит в областта, което я прави предпочитан дългогодишен партньор.

 

УСЛУГИ

  • РЯЗАНЕ - Газово, лазерно, плазмено и гилотинно 
  • ОГЪВАНЕ - Листоогъване
  • МЕХАНИЧНА ОБРАБОТКА - извършва обработка с универсални и ЦПУ машини
  • ЗАВАРЯВАНЕ - Заварява детайли и конструкции.
  • МОНТАЖ - Монтаж на детайли и конструкции
  • ПОДдРЪЖКА - Извършва цялостен сервиз и поддръжка