ДИДЖИТЪЛ ПЛЮС студио

 

ДИДЖИТЪЛ ПЛЮС студио

Адрес: гр. София, ул."Ивац Войвода" 21, ет. 3

Тел.: 02/944 40 60;   02/843 55 84;

Моб.тел.: 0888/781 640;

E-mail:office@studiodigitalplus.net

Web site:www.studiodigitalplus.net

ЗА НАС

Студио “Диджитъл плюс” е създадено през 1996 година от Христо Карагьозов и Тихомир Тодоров.
Двамата са завършили Държавната музикална Академия,специалност тонрежисура. В продължение на последните 15 години Христо Карагьозов преподава “аудиопостпродукция ” в Държавната муэикална академия, Арт Колеж и СУ "Климент Охридски" .Преди да създадат свое студио, двамата работят за рекламните студия на две от водещите столични радиостанции.
Студиото стартира с основни дейности - изработка на рекламни аудиоклипове и мастеринг на музикална продукция. Впоследствие портфолиото му се разширява в много посоки - аудиопостпродукция за видео, видеопостпродукция и заснемане, запис и смесване на музикални проекти в областта на почти всички стилове, surround recording и смесване на големи surround проекти, location recording.
В момента студиото е водещо в България в областта на мастеринга, изработката на рекламни аудиоклипове и звук към видеопродукция, като работи с най-големите издателски къщи и рекламни агенции в България. В областта на рекламата клиенти на студиото са както едни от най-големите крайни клиенти в бизнеса, така и рекламни агенции със сериозно присъствие.
Освен аудио продукцията и постпродукцията студото разполага и с видео постпродукционна част, където се извършва видеомонтаж, 2D и 3D композитинг. Разполагаме със пълен набор лицензиран софтуер за фото- и видео обработка, High- definition видеокамери,оператори и техника за заснемане на рекламни, презентационни и музикални видеоклипове.
Студио Digital Plus е осъществило няколко големи концертни звукозаписни проекта в surround формат, осъществявайки както многоканалния запис, така и surround смесването посредством цифрова смесителна конзола във формат 5.1 surround.

 

ДЕЙНОСТИ

- Звукозапис и постпродукция
Digital Plus извършва професионален звукозапис и постпродукция на музикални проекти, запис и обработка на певчески гласове, композиция и аранжименти на музикални проекти във всякакви стилове. Студиото разполага с професионална техника от всякакъв род за запис и обработка, апаратура от  Digidesign, Neumann, Neve, Focusrite, Panasonic, Fostex, AKG, TC Electronic, както и с квалифицирани специалисти с дългогодишен опит в областта на звукозаписа, за да осъществите пълноценно творческите си намерения.
- Смесване и мастеринг
Mixing и mastering на най-високо ниво, изцяло дигитален път на звука от микрофонния предусилвател на Rupert Neve до вашия цифров мастер, прецизен стерео мониторинг посредством система на Genelec 1031 или 5-канален посредством Genelec 8020 surround система.
- Изработка на рекламни клипове
Студио Digital Plus има зад гърба си повече от 15000 успешно реализирани рекламни клипове през годините, което е гаранция, че за нас няма тайни или трудни ситуации в тази област. Студиото разполага с над 10000 музикални подложки с уредени авторски права, като може да бъде издаден сертификат за използваната музика. Успоредно с това работата с едни от най-добрите композитори и аранжори ни дава възможност да ви предложим и авторски композиции с гарантиран ексклузивитет, готови да се превърнат във ваша музикална визитна картичка.
- Видео
Заснемане и постпродукция на рекламни клипове, рекламни филми и музикални клипове. Камери на Sony - Z1, Sony EX-1 Cinealta Full HD 1920/1080p, quick motion, slowmotion etc. Хардуер на Decklink, софтуер на Adobe и Sony.
- Surround recording and mixing, location recording
Многопистов запис и surround смесване на концертни мероприятия, изработка на DVD в стерео и surround  формат. Location recording на класическа и модерна музика - студиен и концертен location recording.
- Тираж на CD, DVD, DAT- cassete, Compact Cassete, VHS, Betacam, прехвърляния от един формат в друг, CD and DVD Label Printing
Студиото осъществява тираж на CD и  DVD с или без пълноцветен печат отгоре, ситопечат за по-големи тиражи. Осигуряваме и съдействие за придвижване на документи за фабричен тираж на компакт диск.