ОМЕГА ЛАЙТ ЕООД

 

ОМЕГА ЛАЙТ ЕООД

Адрес: гр. София, ул. Проф Атанас Иширков No:22, Вх.Б

Моб.тел.: 0894/44 22 44;   0894/44 22 40;

E-mail: omegalight@mail.bg

Web site: www.omega-light.com

ЗА НАС

ОМЕГА ЛАЙТ ЕООД е една от първите фирми на българския пазар.Създадена през 2005г., тя е ориентирана изцяло в областа на LED осветлението, LED екраните и всичко свързано с тяхното приложение и развитие. През изминалите години, компанията се наложи успешно на пазара, като се открои с коректност, иновативност, професионализъм и качество.
В стремежа си да създаваме трайни контакти и партньорства и да печелим доверието на своите клиенти, ние полагаме непрестанни усилия да разширяваме продуктовата си гама и складови наличности, да следим и да предлагаме всички новости в нашата динамична област. Непрекъснато се опитваме да повишаваме своята квалификация и да подобряваме оборудването и екипировката си, за да можем да предложим комплексни решения, качествено и бързо изграждане на обекти, реализиране на големи и нестандартни проекти и т.н.
Наши редовни клиенти и партньори са над 2000 фирми от цялата страна, работещи в областа на рекламата, интериорния и архитектурен дизайн, мебелно производство и монтаж, строителство, електрообзавеждане, осветление, хотели, барове, ресторанти, дискотеки и мн. др.
От 2009г. сме дистрибутор на немската фирма Inoage GmbH, предлагаща едни от най-добрите в света професионални системи за управление на LED осветление. Предлагаме продажба, монтаж и поддръжка на пълната гама от DMX продукти и решения: MADRIX  (www.madrix.com)
От 2010г. сме дистрибутор на цялата гама LED осветление на един от световните лидери в областа на осветлението: OSRAM. Поддържаме на склад широко разнообразие от LED продукти OSRAM за битово и професионално приложение. (www.osram.com)
От 2010г. сме дистрибутор за България на един от световните лидери в производството на захранващи блокове: MEANWELL. Предлагаме пълната продуктова гама, включваща над 3600 модела, намиращи приложение не само в областа на LED осветлението, а и в много други области на индустрията и електронното производство. (www.meanwell.com)
От началото на 2011г. стартирахме инвестиционната си програма за развиване на регионални търговски офиси и магазини в цялата страна. В резултат на това, първият ни регионален търговски офис в гр. Бургас вече е факт, а през септември 2011 ще отвори врати и магазинът ни в гр. Пловдив. Поставяме си амбициозната цел - до края на 2012г. да имаме търговски обекти и офиси във още няколко по-големи градове на страната, което да ни даде възможност да бъдем все по-близо до многобройните ни клиенти и да им предлагаме все по-добро и комплексно обслужване.

ПРОДУКТИ

- Светодиодни модули за декоративно осветлени
- Пълноцветни светодиодни видео екрани и панели
- MADRIX DMX Системи
- OSRAM LED ПРОДУКТИ
- ЗАХРАНВАЩИ БЛОКОВЕ MEANWELL