ТИ ЕЙЧ СИ ЕООД

ТИ ЕЙЧ СИ ЕООД

Адрес: гр. София, р-н Красно село, ул. Иван Рилски 15, ет. 1, ап. 2

Тел.: 02/920 30 39;

E-mail:office@thcaudio.com

Web site: www.thcaudio.com

ЗА НАС

ТИ ЕЙЧ СИ ЕООД е професионална аудио компания, която е основана през 1999 година, от Тони Хадад – тонрежисьор с дългогодишен опит и стотици реализирани събития в професионалната си кариера. В България фирмата ТИ ЕЙЧ СИ ЕООД е със седалище и адрес на управление град София, а нейн управител е господин Антоан Фарук Хадад.
Опитът, който Тони Хадад натрупва през годините си на работа, изгражда у него амбицията да създаде своя собствена многофункционална професионална аудио система, която да е ефективно съобразена с всички видове компоненти – драйвери, тонколони, усилватели и миксери. Системата трябва да има универсален, но перфектен звук.
Доказателството, че тази амбиция се превръща в реалност са концертите на известни изпълнители от различни музикални жанрове, които се доверяват на фирмата Ти Ейч Си за техническото обезпечаване на своите концерти в България:
- Оперни певци като Monserrat Caballe;
- Виртуози вокалисти като бандата на САЩ The Manhattan Transfer и британската джаз / фънк група Incognito;
- Световноизвестни български акапелни етно групи като Мистерията на българските гласове и Валя Балканска (нейният уникален глас е записан на диск, намиращ се на борда на космическа сонда Voyager)
- Класически музикални иноватори като Vanessa Mae and Bond;
- Гениални инструменталисти като Steve Vai ,Joe Satriani ,Yngwie Malmsteen, Planet X и Victor Bailey
- Класически и хард рок изпълнители като Whitesnake, Motorhead, Toto, Joe Lynn Turner, Slayer, H.I.M., Saxon, Laibach, Glenn Hughes,Sodom
- Поп звезди като Orbital, Hip Hop Rules, Stereo MC’s, Las Ketchup, Soulfly, WU-TANG-CLAN, Coolio, Simple Minds, Atomic Kitten, Dannii Minogue, Placebo, Boney M, Al Bano, Chris Norman, Opus, Tatu, Precious Wilson, Baccara.
Екипът на Ти Ейч Си е състав от едни от най-добрите професионално квалифицирани, специалисти в сферата на звуковата култура.
Компанията винаги е била ръководена от следните основни принципи - съвършенство и компетентност. Като в основата на тази философия е заложено убеждението, че единственият съдия на качеството на звука е „слухът на клиента“. При избора на правилната система високоговорители, основна стъпка, която е съпътствана от успех е организирането на демонстрация, за да може вашият собствен слух да отсъди и остане максимално доволен!

ПРОДУКТИ

Компанията Ти Ейч Си ЕООД предлага богата гама от продукти, разделени в няколко основни категории :
- COMPACT SERIES ;
- CLUB FIXED SERIES ;
- MONITOR SERIES ;
- POINT SOURCE SERIES ;
- TOURING SERIES ;
- LINE ARRAY SERIES ;
- SUBWOOFER SERIES ;

ИНСТАЛАЦИИ

Компанията извършва висококачествено техническо обезпечаване чрез инсталирането на професионални озвучителни и осветителни системи на :
- стадиони ;
- барове ;
- дискотеки ;
- нощни клубове ;
- хотели ;
- ресторанти ;
- банки ;
- църкви ;
- конферентни зали ;
- басейни и други обществени места ;
Компанията Ти Ейч Си е изградила техническото оборудване в най-голямата частна национална телевизия в България – БТВ, както и в редица частни радиа.
Фирмата предлага пълен цикъл на работа, с цел оптималното улесняване на клиента - от оценка на акустиката на мястото и архитектурата до пълно оборудване.

ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ

Дружеството Ти Ейч Си ЕООД отдава под наем оборудване разделено в няколко категории:
- ОЗВУЧАВАНЕ ;
- ОСВЕТЛЕНИЕ ;
- СЦЕНА ;
- МУЛТИМЕДИЯ ;
- БЕКЛАЙН ;
- СЪБИТИЯ АРХИВИ ;

КОНТАКТИ

THC Audio България
ул. Св. Иван Рилски 15
1606 София
БЪЛГАРИЯ
тел/факс: + 359 2 920 30 39
тел: + 359 888 490 235
e-mail: office@thcaudio.com

УПРАВЛЕНИЕ

Управител и едноличен собственик на капитала е господин АНТОАН ФАРУК ХАДАД.