Т и Д Инженеринг и изграждането на системи за управление

 Ние от Т и Д Инженеринг работим усилено върху това - Системите за телеуправление са технологични решения, които позволяват на потребителите да контролират различни устройства и системи от разстояние чрез използването на различни техники за комуникация, като например радио вълни, мобилни мрежи, интернет и други.

Изграждането на система за телеуправление може да бъде много сложен процес, който изисква знания и умения в различни области, включително електроника, програмиране, мехатроника, дизайн и много други. Важно е да се има ясна представа за това, каква функционалност трябва да има системата, какви устройства и сензори ще се използват, как ще се осъществява комуникацията и какво ще бъде изискваната производителност.

В зависимост от конкретните изисквания и приложения, могат да се използват различни технологии и архитектури за изграждането на системата за телеуправление. Например, може да се използват микроконтролери, програмируеми логически контролери (PLC), безжични мрежи, облачни услуги и други.

След изграждането на системата, е важно да се извърши тестване и оптимизация на различните компоненти и процеси, за да се гарантира оптимална работа на системата и сигурността й. Това включва и извършването на съответните технически и функционални тестове, както и обучение на потребителите за правилното използване на системата.

Фирмата ни Т и Д инженеринг е сред лидерите на пазара и за град Варна.

Стреч фолио за опаковане

poliplast logo textmanuessence

 

В годините напоследък доста се увеличи производителността на различни видове стреч фолио. Това е така, защото има увеличаване на нуждите на потребителите на използването на фолиа за различни цели. Почти всеки човек се е сблъсквал със стреч фолио и го е употребявал за различни нужди. А някога замисляли ли сте се какво всъщност представлява вашето стреч фолио, от какво е изработено и за какво е предназначено. Ние от Полипласт Мараджиев държим нашите клиенти да бъдат напълно осведомени относно всички продукти, които им предлагаме, затова ще ви представим обстойна информация за избора на стреч фолио, за да можете да направите точен и коректен избор за Вас и Вашият бизнес.

Стреч фолиото се произвежда от линеен полиетилен с ниска плътност и бива два вида – ръчен и автоматичен стреч за стречоване на палети.

Стреч фолиото често се използва за оформяне като голям обем на предмети поставени върху палети, но също така масово се използва за пакетиране на малки предмети. Кристалната му прозрачност и гланц придават привлекателен външен вид на опакованите продукти.
Оставаме изборът на Вас, ако имате нужда от консултация, ние от Полипласт Мараджиев сме винаги на линия, за да съдействаме.

 

Вентилаторна печка Elite AH-213

 ELITE AH 213 600x600Вентилаторна печка Elite AH-213

Нека зимите не са студени в твоят дом! Нека домът е топъл, както сърцето ти! На помощ идва вентилаторната печка за отопление Elite. С мощност от 2000W, регулиране на степените за отопление и термостат, за да не мислиш кога и колко време трябва да работи!

 • Мощност 2000 W
 • 2 степени на отопление: 1000/2000W
 • Термостат
 • Гаранция 24 месеца

УРЕД ЗА ГОТВЕНЕ НА ПАРА HAUSBERG HB 1350

УРЕД ЗА ГОТВЕНЕ НА ПАРА HAUSBERG HB 1350

HB 1350 1 600x600Търсиш ли универсално решение в кухнята, което да е твоята дясна ръка в кухнята и същевременно да приготвя ястията според твоя здравословен режим на хранене? Уредът за готвене на пара Hausberg е мултифункционално решение за изпълнение на домакинските ти задължения!

 

 • Приготвя ястията на пара
 • Елегантен дизайн
 • Различни степени на времето
 • 24 месеца гаранция

УРЕД ЗА ГОТВЕНЕ ZEPHYR ZP 1985 C5

MUHLER DF 3030IX 600x600УРЕД ЗА ГОТВЕНЕ ZEPHYR ZP 1985 C5

Готов ли си да се посветиш на кулинарията или пък ти се иска в забързаното ежедневие, всяко ястие да ти се получава вкусно?
И в двата случая, това е твоят мултифункционален уред за готвене. С него всичко се приготвя бързо и лесно и става уникално вкусно!

 • Мултифункционален уред за готвене
 • 18 програми за готвене
 • Ненагряваща се дръжка
 • Двойна защита против прегряване
 • Гаранция: 24 месеца
 • 1
 • 2