Стреч фолио за опаковане

poliplast logo textmanuessence

 

В годините напоследък доста се увеличи производителността на различни видове стреч фолио. Това е така, защото има увеличаване на нуждите на потребителите на използването на фолиа за различни цели. Почти всеки човек се е сблъсквал със стреч фолио и го е употребявал за различни нужди. А някога замисляли ли сте се какво всъщност представлява вашето стреч фолио, от какво е изработено и за какво е предназначено. Ние от Полипласт Мараджиев държим нашите клиенти да бъдат напълно осведомени относно всички продукти, които им предлагаме, затова ще ви представим обстойна информация за избора на стреч фолио, за да можете да направите точен и коректен избор за Вас и Вашият бизнес.

Стреч фолиото се произвежда от линеен полиетилен с ниска плътност и бива два вида – ръчен и автоматичен стреч за стречоване на палети.

Стреч фолиото често се използва за оформяне като голям обем на предмети поставени върху палети, но също така масово се използва за пакетиране на малки предмети. Кристалната му прозрачност и гланц придават привлекателен външен вид на опакованите продукти.
Оставаме изборът на Вас, ако имате нужда от консултация, ние от Полипласт Мараджиев сме винаги на линия, за да съдействаме.