• Начало
  • Блог
  • Баничарница Венеция с ново работно време от 06.00 до 22.00 всеки ден

Баничарница Венеция с ново работно време от 06.00 до 22.00 всеки ден

Баничарница Венеция с ново работно време от 06.00 до 22.00 всеки ден

 

Здравейте, уважаеми клиенти на Баничарница Венеция!

Имаме новини, които с нетърпение споделяме с вас! От сега нататък, вашата любима баничарница работи с ново работно време, предоставяйки ви удобство и възможност да се наслаждавате на нашите вкусни изделия през целия ден.

Ние вече започваме да работим от 6 сутринта, за да можем да ви предложим свежи и вкусни изделия от тесто още отрано сутринта. Съчетайте ги с чаша ароматно кафе и започнете деня си с пълна енергия и добро настроение.

 

Вечерта, докато се приготвяте за заслужената почивка, заповядайте отново при нас! Нашата баничарница ще бъде отворена до 22 часа, за да може да се насладите на вкусната ни храна и да ви предоставим отлично обслужване в уютна и приятна обстановка.

Нашите вкусни изделия от тесто  са подходящи за всеки повод - за закуска, обяд, следобедна почивка или вечерен чай. Независимо дали сте сами, със семейството или с приятели, Баничарница Венеция е мястото, където винаги ще намерите свежи, вкусни и качествени банички.

Очакваме ви с усмивки и готовност да задоволим вашите вкусови предпочитания от понеделник до неделя, от 6 сутринта до 22 вечерта. Благодарим ви, че сте част от нашето семейство на вярни клиенти и ни давате възможността да продължим да ви радваме със своите банички.

До скоро в Баничарница Венеция!